Clàudia Cedó i el Vol del Pollastre tornen a Banyoles amb "ET PLANTO"

23.01.2017

ET PLANTO, de Clàudia Cedó, es podrà tornar a veure el 27 i 28 de gener a la Factoria d’Arts Escèniques de Banyoles.

Torna "ET PLANTO" a Banyoles després de l’èxit de l’estrena al festival Temporada Alta l’any passat, amb un 100% d’entrades exhaurides, de la temporada al Teatre Tantarantana de Barcelona i d’haver tingut l’oportunitat de trepitjar escenaris com el de la Sala La Planeta de Girona o el de la Sala Trono de Tarragona. En total, un recorregut de més de 30 funcions, una valoració al Time Out Barcelona de 4 estrelles, i crítiques com la d’Andreu Gomila “Clàudia Cedó ha repetit l’èxit de Tortugues. Brillant obra.”, o la de Juan Carlos Olivares “El Vol del Pollastre transmet a la perfecció l’encant naïf de la funció.”

La jove companyia està orgullosa de la bona rebuda que sempre ha tingut "ET PLANTO" i li agradaria finalitzar el recorregut de la producció, de la mateixa manera que va començar, a Banyoles. “Després de tota la feina que s’amaga darrera una obra de pròpia creació, és molt gratificant poder-la portar fora de casa, i trepitjar altres escenaris. Ha estat un any ple d’experiències i volem acabar-lo amb un bon sabor de boca.” De cares aquest 2017, la companyia ja ha començat a treballar en nous projectes, que de ben segur, en sentirem a parlar molt aviat.

Aquesta obra de Clàudia Cedó explica la història d’amor d’una parella interpretada per una actriu i tres actors, una comèdia esbocinada, única i sorprenent, que s’allunya del format que es va utilitzar per l’últim espectacle de la companyia.

"ET PLANTO" és una obra de creació pròpia que parla del desig, la necessitat de retenir allò que desitgem i de com, una vegada retingut, deixa de ser desitjat. L’espectacle combina imatges potents amb un llenguatge fresc i espontani, en la línia de Tortugues, la desacceleració de les partícules, també dirigida per Clàudia Cedó, estrenada al 2014 a la Sala FlyHard de Barcelona i amb la qual va ser guanyadora del Premi Butaca a millor text l’any 2015.

S’han programat dues funcions de "ET PLANTO" a la Factoria d’Arts Escèniques de Banyoles. El divendres 27 i el dissabte 28 a les 21:00h.

Notícies