"L'home sense veu", escrit i dirigit per la banyolina Clàudia Cedó, arriba a la Factoria d'Arts Escèniques aquest proper cap de setmana

21.03.2017

L’espectacle es podrà veure el divendres 24, amb totes les entrades esgotades i el diumenge 26.

Després d’haver estrenat al Festival Temporada Alta 2016 i haver fet temporada a la Sala Flyhard de Barcelona, la dramaturga Clàudia Cedó arriba a Banyoles amb el seu nou muntatge teatral L’home sense veu, una reflexió sobre la comunicació i la connexió entre les persones.

L’home sense veu ens explica la història de la Cecília, una dona de mitjana edat que està a l’atur, amb dos fills adolescents i un marit que viu escarxofat al sofà i, per altra banda, en Tom Baxter, un astronauta que viu aïllat, a la lluna, intentant enviar la seva veu a la Terra. Sense ningú que els entengui del tot, la Cecília i en Tom van tirant, com anestesiats, esperant que succeeixi alguna cosa que els connecti amb l’entorn i doni sentit a tot plegat. Però el cap de setmana que la Cecília accepta substituir a la seva amiga que se’n va de viatge, de sobte la vida de tots dos farà un tomb.

Cedó ens parla de la comunicació entre les persones, la soledat i la possibilitat de trobar un llenguatge comú, un traductor universal que ens serveixi per connectar amb els altres, encara que estiguin lluny. Clàudia Cedó ens parla de l’autisme, un tema que l’ha envoltat durant molt de temps i que defineix així “Volia parlar de la sensació que es té quan algú molt tancat en ell mateix et dona permís per entrar al seu món”.

Les entrades, amb un preu de 12 €, es poden adquirir a través de la web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. De la Indústria, 25 // 972 58 18 48, de dilluns a dijous de 8:30 a 18:45 h i els divendres de 8:30 a 15 h)

Notícies