"Dones & homes", dirigit per Jordi Sala, serà l'espectacle de la Festa Major de Banyoles 2017

05.10.2017

El Teatre Municipal acollirà una adaptació lliure del guió original de Woody Allen Husbands and Wives.

La programació de la Festa Major de Banyoles 2017 incorpora l’obra de teatre “Dones & homes”, dirigit per Jordi Sala. El Teatre Municipal acollirà una adaptació lliure del guió original de Woody Allen Husbands and Wives. Es podrà veure en set funcions programades els dies 20, 21, 22, 23, 27, 28 i 29 d’octubre. Les entrades ja estan a la venda.

Un total de 8 actors de diferents companyies de Banyoles i actors independents s’han unit novament per interpretar l’espectacle teatral de la Festa Major de Banyoles. Un format amb un fort esperit local que ha funcionat molt bé els últims anys i que fusiona actors de diverses edats. Enguany l’obra escollida és Dones & homes, una adaptació molt lliure de Husbands and Wives, de Woody Allen dirigida per Jordi Sala.

Els espectadors que coneguin la pel·lícula podran reconèixer la història bàsica i els personatges principals, però podran gaudir d’una versió on la major part del diàleg és original.

La comèdia, narra la història d’una parella que porten vint-i-un anys casats i es separen; la parella que formen els seus millors amics trontolla. Un home comença una relació amb una noia vint anys més jove que ell; un altre no fa quest pas i la seva dona l’abandona. Una dona torna amb l’exmarit contra tot pronòstic; una altra se separa del seu també contra tot pronòstic. Dones i homes és la història de sempre, la història més vella, la història que tots hem viscut, que estem vivint i que viurem. No hi podem fer res; estem condemnats a reviure-la un cop i un altre, a gaudir-la i a patir-la... La història eterna de l’amor i el desamor.

Estan previstes set funcions al Teatre Municipal de Banyoles. Les entrades es poden adquirir a través de la web www.cultura.banyoles.cat o bé a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. Indústria, 25 // 972 57 00 50 , de dilluns a dijous de 8:30 a 18:45 i divendres de 8:30 a 15 h). Unes 25.000 persones han assistit a les obres de teatre de la Festa Major durant els últims 16 anys.

Notícies