"Spender" es podrà veure, els dies 1, 2, 3, 8, 9 i 10 de desembre a La Factoria d'Arts Escèniques de Banyoles dins el Festival Temporada Alta de Girona

07.11.2017

L'espectacle, inicialment programat a Temporada Alta els dies 1, 2 i 3 de desembre s'ha prorrogat, a causa d'haver exhaurit totes les entrades un mes abans de l'estrena. S'ha obert un total de 3 funcions més els dies 8, 9 i 10 de desembre.

Després de l'èxit de Et Planto de Clàudia Cedó, la companyia El Vol del Pollastre estrena aquest desembre Spender, escrit i dirigit per Llàtzer Garcia, dins el marc del Festival de Temporada Alta de Girona. Aquesta vegada ens presenta, a la Factoria d'Arts Escèniques, una obra que parteix de "Les Cròniques Marcianes" de Ray Bradbury. Aquests relats futuristes, que l'any 1950, l'autor publicava per primera vegada, ens expliquen una colonització al planeta vermell per part dels últims habitants de la Terra.

Spender serà un espectacle de gènere fantàstic, que ens parlarà sobre les pors que tenim cap allò desconegut, destapant els nostres secrets i preocupacions, per intentar escapar de l'avorriment de les nostres vides. Un espectacle que ens farà qüestionar la moralitat de l'ésser humà, aprofundint més sobre els terrestres, que no pas sobre els marcians, i ho farem partint de la realitat per endinsar-nos en la fantasia.

L'espectacle que, un mes abans de l'estrena ha exhaurit totes les entrades per les 3 funcions programades, s'estrenarà el proper divendres 1 de desembre a les 21 h a La Factoria d'Arts Escèniques. Les entrades de les noves sessions obertes, els dies 8, 9 i 10 de desembre, es poden adquirir a través del web de Temporada Alta www.temporada-alta.net.

Notícies