Cap de setmana de teatre i música a Banyoles amb l'estrena d'

28.11.2017

Els banyolins El Vol del Pollastre estrenen aquest proper cap de setmana a la Factoria d’Arts Escèniques Spender, dirigida per Llàtzer Garcia (14 €) emmarcat dins el Festival Temporada Alta – Festival de Tardor de Catalunya, amb totes les entrades esgotades i prorrogant un cap de setmana més (8, 9 i 10 de desembre).

Spender és un espectacle de gènere fantàstic, que ens parlarà sobre les pors que tenim cap allò desconegut, destapant els nostres secrets i preocupacions, per intentar escapar de l’avorriment de les nostres vides. Un  espectacle que ens farà qüestionar la moralitat de l’ésser humà, aprofundint més sobre els terrestres que no pas sobre els marcians, i ho farem partint de la realitat per endinsar-nos a la fantasia.

El dissabte 2 de novembre l’Auditori de l’Ateneu (6 € anticipada / 8 € taquilla) acollirà un doble concert, d’una banda, els banyolins Roko Banana i de l’altra Cala Vento.

Roko Banana, tal i com ells mateixos diuen, pot semblar un nom sense sentit, però Roko Banana és el codi per evitar la fi del món. Un mecanisme precís que combina anarquia i melodia empaquetada en forma de trio de rock alternatiu. La proposta d’aquesta jove banda de Banyoles entra per les orelles, i activa el cervell de qui ho escolta per veure el món d’una forma singular. L’amor, el desamor, l’angoixa, l’alegria, tot combinat amb influències grunge, indie i, fins i tot, funk.

D’altra banda, Cala Vento arriben a l’Auditori de l’Ateneu per presentar el seu segon treball, Fruto panorama (BCore, 2017). Després del seu debut homònim, Cala Vento van demostrar que són capaços de fer molt amb molt poc. Ara, onze mesos després, tornen amb un nou disc per explicar que res ha estat fortuït. Fruto Panorama (BCore, 2017) manté les constants vitals de la banda intactes sumant un gir en l’impuls, amb altres ritmes i altres salses. Onze cançons que es poden escoltar assegut des de l’espai menys il·luminat de la pista de ball, o escalant triomfant la part més escarpada de la teva vida. Un pas endavant mirant enrere.

Les entrades per Spender es poden comprar a través de la web de Temporada Alta www.temporada-alta.net .

Les entrades pel concert de Roko Banana + Cala Vento es poden adquirir a través de la web www.cultura.banyoles.cat o bé a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. Indústria, 25 // 972 57 00 50 , de dilluns a dijous de 8:30 a 18:45 i divendres de 8:30 a 15 h)

Notícies