L'espectacle "Bona nit benparits!", amb Fel Faixedas, aquest cap de setmana a Banyoles

28.02.2018

L'espectacle combina humor, música, reflexió i crítica al llarg de 70 minuts.

El proper divendres 2 de març al Teatre Municipal de Banyoles (21 h) es podrà veure el primer projecte en solitari de Fel Faixedas, Bona nit benparits!, un cant divertit i serè al cicle de la vida. Aquest és el propòsit que s’ha marcat el seu protagonista. Ell canta, toca, i entre cançó i cançó, explica la seva particular manera de passar per aquest món.

Després de 12 anys a Teatre de Guerrilla i 8 amb Xuriguera&Faixedas, l’actor d’Arbúcies presenta el seu primer espectacle on combina humor, música, reflexió i crítica per tal que el públic gaudeixi al llarg de 70 minuts.

Acompanyat de tres pantalles on es projectarà la seva banda de músics, El Furgon Oscuro, Fel Faixedas interpretarà cançons, amb lletra i música d’ell mateix, i, alhora, anirà desvetllant fets vitals de les nostres vides, néixer, créixer, reproduir-se, morir i, per què no, ressuscitar.

Sense llàgrimes ni estridències Faixedas es mostra com és: natural, planer, sincer, divertit, carismàtic, entranyable, gamberro i seductor, exactament com el mateix espectacle que ens presentarà.

Les entrades, amb un preu de 15 €, es poden adquirir a través del web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 a 18:45 h i els divendres de 8:30 h a 14:45 h.)

Notícies