L'Ateneu-CMEM suspèn la programació cultural de l'Ateneu Bar fins a nova obertura

27.02.2019

L’equipament ha rescindit el contracte amb l’actual empresa concessionària del local i està treballant per tancar un acord amb un altre arrendatari

L’Ateneu – CMEM ha suspès la programació cultural de l’Ateneu Bar fins a nova obertura. Els responsables de l’Ateneu - CMEM han rescindit el contracte amb el fins ara arrendatari del local per motius aliens a l’equipament. Una decisió que s’ha pres amb l’acord d’ambdues parts. Tot i així, s’està treballant amb altres propostes i la voluntat és tancar un acord amb una altre interessat el més aviat possible. Un procés que es preveu ràpid però que obliga a aturar temporalment la programació de les activitats previstes a l’Ateneu Bar els propers dies, com és el cas del concert de Duo Scala que s’havia de fer aquest dijous, la projecció del Documental del mes programat per a dijous de la setmana que ve o el concert de l’Ateneu Gospel.

La previsió i la voluntat dels responsables de l’equipament és culminar el procés en breu i poder  reprendre l’activitat cultural a l’Ateneu Bar. Les dependències del local han estat recentment reformades i condicionades, de manera que el relleu s’hauria d’efectuar de manera immediata un cop signat l’acord amb el nou arrendatari.

Notícies