La Serva Padrona

Cia. Teatre de les Comèdies

03.06.18

Organitza: Joventuts Musicals de Catalunya

En conveni amb: Ajuntament de Banyoles

Amb el suport de: Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura

LA SERVA PADRONA
LA SERVA PADRONA

Activitat emmarcada a la Xarxa de Músiques de Catalunya

Soprano: Laia Frigolé / Baríton: Xavier Mendoza / Actor: Arnau Colom / Concertino: Marcel Pascual / Violí: Ángela Moro, Albert Carbonell / Viola: Elizabeth Gex / Violoncel: Enric Prats / Clavecí: Gregori Ferrer / Director d’escena: Iban Beltran.

La companyia Teatre de les Comèdies ha vingut a enriquir el panorama operístic amb una aposta singular: presentar òperes cèlebres de petit format adaptades al català, a fi que tot el públic pugui seguir el desenvolupament de l'acció i alhora gaudir de la música. La serva padrona és l’obra més coneguda de Pergolesi, i explica la història d'un home benestant (Uberto) i els seus dos criats (Serpina i Vespone). Serpina, cansada de servir, decideix seduir el seu patró per tal d'esdevenir la seva muller i convertir-se així en mestressa. Davant la indiferència d'Uberto, Serpina decideix posar-lo gelós amb un fals pretendent. Una trama d’embolics que dóna lloc a una dels òperes més delicioses del gènere.

G. B. Pergolesi: La serva padrona (òpera en dos actes)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR