METDERBAND

Concert benèfic organitzat per l'AECC

27.04.18
La Metderband és un grup musical format per una colla de persones que un cop jubilades varen decidir que una de les seves activitats seria la música. Els seus 22 membres es reuneixen per tal de fer els seus assaigs dos cops per setmana a l'Auditori de l'Espai Caixa Poeta Marquina de Girona i sempre dins de la programació anual d'aquesta entitat.
La historia del grup va començar ara fa uns 23 anys quan els senyors Josep Viader i Enric homet varen formar un grup de fluates dolces però ara fa uns set anys es va batejar amb el nom actual. És a partir d'aquest moment que es dóna entrada a nous integrants que toquen diferents instruments i també cantants, tot plegat sota la direcció del Sr. Josep Maria Roviras persona que ha format part de renombrades orquestres del nostre país.
El principal objectiu del grup és gaudir i fer gaudir amb la música portant-la arreu on es demana la seva presència i de manera completament altruïsta.
El seu repertori és ampli i tant poden oferir una peça clàssica com el tema més modern i que agrada des del més petit al més gran.
Al llarg de l'any fan una trentena d'actuacions sobretot arreu de les comarques gironines on es dediquen a visitar residències d'avis, centres cívics, llars de jubilats, centres per persones discapacitades, hospitals i com no diferents localitats en el dia que celebren la seva Festa de la vellesa o per festes benèfiques tipus Oncolliga, Càritas, etc.
 
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR