Exposicions: BANYOLES DIA DE MERCAT

Una exposició fotogràfica d'Eugeni Forcano

01.07.17
ACTIVITAT GRATUÏTA

del 1 de juliol al 12 de setembre

Horari:
Dimarts a dissabte de 10:30h a 13:30h i de 16h a 18:30h. Diumenge de 10:30h a 14h.

Banyoles en dia de mercat
Banyoles en dia de mercat

Banyoles dia de mercat és un dels treballs més carismàtics d’Eugeni Forcano. Aquest reportatge documental realitzat l’any 1966, va ser realitzat per a la revista Destino i és un retrat fresc i curiós dels protagonistes anònims d’un dia de mercat. El ressò d’aquest treball va fer que s’edités també com a llibre l’any 1999.

Forcano va néixer l’any 1926 a Canet de Mar i l’any 2016 va fer 90 anys. És considerat un dels grans fotògrafs de la segona meitat del segle XX a Catalunya. Autodidacta, intuïtiu i vitalista, va recórrer Catalunya en busca de cròniques i reportatges socials en blanc i negre sobre la vida a pobles i ciutats. I ben aviat, les seves fotografies, es trobaren en les prestigioses agències internacionals, com France Press o Dalmas, ja que són el reflex d’una societat canviant.

Organitza: Ajuntament de Canet de mar, Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya, Museu Arqueològic de Banyoles, Ajuntament de Banyoles.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR