Kilòmetres, amb Meri Yanes

Teatre professional

10.11.17

Idea original: Meritxell Yanes i Marilia Samper / Direcció i dramatúrgia: Marilia Samper / Actriu: Meritxell Yanes / Espai escènic: Judith Torres / Vestuari: Carme Puigdevall i Plantés / Il·luminació: August Viladomat / Espai sonor: Salvador Garcia / Vídeo: Leo Castro / Disseny gràfic: Gerard Yanes – Àrtic Studio / Producció: MeriYanes Produccions / Producció executiva: Meritxell Yanes / Foto: Marcel Asso i Bernat Casero / Assessorament lingüístic: Montserrat Mas / Assessorament de cant: Elena Martinell. Col·laboració: Tots els membres de la família Yanes Alemany i de la família Font Valls, Can Pagans i David Planas.

Comences a caminar i no saps quants kilòmetres arribaràs a fer, no saps cap on aniràs, ni on acabaràs, ni quan et trobaràs el final. Aquesta és la història de quatre camins que en un punt s’uneixen. Hi trobarem riures, plors, fe, il·lusió, desesperació, oportunitats, decepcions, lluites, penes, alegries però sobre de tot amor, molt d’amor.

Kilòmetres és la història d’una família i el seu particular viatge, explicada per Meritxell Yanes – la Meri, com li diuen a casa-, que des de la seva pròpia veu, amb honestedat i tendresa, ens fa recórrer les passes d’aquestes persones al llarg dels anys i del planeta, compartint una història que, sens dubte, podria ser també la història de qualsevol de nosaltres.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR