Billy Shears

Teatre independent

Del 25.11.17 al 26.11.17

Per més informació: mesmedia.cat

Intèrprets: Benet Massegur, Pol Butinyà, Elisenda Veciana, Laia Bosch, Queralt Casademont, Berta Ramírez, Elisabet Sabé, Clàudia Sarola, Xània Serna, Nataliya Nesterchuck, Clara Sabé, Dani Macaya, Anna M. Rustullet, Laura Badosa, Martí Puig, Sofia Richter i Clara Rubirola / Arranjaments musicals: Robert Fàbrega / Direcció de cant: Nataliya Nesterchuck / Fotografia: Mònica Sala / Maquinistes: Joan Arbat i Jaume Planella / Regidor: Francesc Mateu / Equip de direcció: Anna M. Rustullet, Clara Sabé i Miquel Rustullet.

Disset anys després de representar el Sergent Pepper's Lonely Hearts Club Band i en el 50è aniversari de la publicació del disc, mésMèdia cultural torna a apostar per a l'actualització de les peces musicals del primer disc conceptual de The Beatles per a explicar una història.

Billy Shears, nét del Sergent Pepper, revitalitzarà la vida musical del poble, però es topa amb els interessos d'un magnat que farà tot el possible perquè no ho porti a terme.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR