Attention.app

Dansa contemporània

12 €
Divendres 15 de desembre 21:00 h

Concepte i coreografia: Varinia Canto Vila / Creat i ballat per: Lilia Mestre i Variania Canto Vila / Música: Christoph Albertijn / Creació de llums: Dominique Pollet / Producció: Moviment Lantana, Vlaamse Gemeenschap, Kunstencentrum BUDA, Kunstenwerkplaats Pianofabriek, Charleroi-Danses i amb el suport de Flemish Community i VGC

 Attention.app és un espectacle de dansa contemporània. La coreògrafa Varinia Canto Vila proposa un espectacle conceptual.

Attention.app camina cap a la investigació al voltant de la visió, i més precisament del camp visual quotidià en un món globalitzat caracteritzat per l’heterogeneïtat de mons i d’orígens diversos.

 Attention.app busca entendre i explicar la fragmentació i l’heterogeneïtat visual, i s’inspira en la noció de collage com a paragigma d’un camp saturat d’estímuls visuals.

L’espectacle proposa crear un paisatge visual i físic on mons simultanis coexisteixin i visquin en una multiplicitat de signes que permetin experimentar i practicar una altra capacitat cognitiva.

 Amb el propòsit de despertar una mirada hàptica, Attention.app explora la materialitat de l’espai i del cos i els possibles passatges i trasllats que existeixen entre l’un i l’altre.

 Organitza:  Moviment Lantana

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis