Els dos cavallers de Verona

Teatre professional

13.10.17

Preu: 15 €

Compra d'entrades i condicions de venda a: www.temporada-alta.net

Espectacle inclòs dins la programació de Temporada Alta 2017 – Festival de Tardor de Catalunya – amb el suport de l’Ajuntament de Banyoles

Traducció: Salvador Oliva / Direcció: Jordi Centelles / Interpretació: Laia Alsina, Òscar Bosch, Mireia Cirera, Adrià Díaz, José Pedro García Balada, Pep Garcia-Pascual, Santi Monreal i Ariadna Matas.

Valentí i Proteu, són els dos cavallers. Valentí parteix cap a Milà per servir al Duc i Proteu, resta a Verona per estar a prop de la seva estimada Júlia. El pare de Proteu, Antoni, decideix que el seu fill ha de ser home de profit i també l’envia a Milà. Valentí i Proteu acaben enamorats de Sílvia, la filla del Duc, i Proteu farà tot el que tingui al seu abast per desbancar a Valentí com a amant. Júlia, per la seva banda, es vesteix de noi per anar a buscar el seu estimat Proteu a Milà.

Els dos Cavallers de Verona és considerat un dels primers treballs de Shakespeare, on posa a prova, de manera magistral, diferents recursos emprats posteriorment en altres comèdies. Criats còmics, triangles amorosos, escales de corda, balcons, cartes d’amor, noies disfressades d’home, serenates nocturnes, etc. són alguns exemples de situacions clàssiques de les comèdies shakespearianes que trobarem també en aquesta història.

Organitza: Temporada Alta 2017                   

En conveni amb: Ajuntament de Banyoles                                                  

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR