Tràmits

1. PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ A L'AULA DE TREATRE CURS 2018-19

En aquest apartat podreu trobar tota la informació referent al procés de preinscripció i matrícula a de l’Aula de Teatre de Banyoles pel curs 2018-2019

Qui ho pot demanar?

Segons el Pla d’Estudis vigent. La formació regular està pensada per a joves d’edats compreses entre els 6 i els 18 anys, i ofereix un aprenentatge de teatre dividit en diferents cursos, sens perjudici d’altres cursos específics que s’ofereixen cada any i que van adreçats a diferents edats.

Durada

Els cursos del Pla d’estudis vigent de l’Aula de Teatre comprenen el calendari escolar. Comencen el primer dilluns laborable del mes d’octubre i conclouen amb els tallers de final de curs previstos durant el darrer cap de setmana de maig.

Reglament de règim intern Aula de Teatre de Banyoles

Podeu consultar els horaris i cursos del proper curs 2018-2019 aquí

Podeu trobar tota la informació del procés de preinscripcions i matrícules a través del següent link: https://seu.banyoles.cat/

2. CESSIÓ D’ÚS EQUIPAMENTS ARTS ESCÈNIQUES

Si esteu interessats en la cessió d’ús d’algun dels equipaments d’arts escèniques de la ciutat heu de seguir el següent procediment:

  • Adreçar-se a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Banyoles, a través del telèfon 972 58 18 48 o el mail teatre@ajbanyoles.orgper tal de consultar la disponibilitat de calendari dels equipaments i presentar la vostra proposta d’activitat d’arts escèniques. (Recordeu que la programació es tanca amb una anticipació de 6 mesos)
  • Una vegada acordada i consensuada la data i les condicions d’ús amb l’Àrea de Cultura, omplir la Instància de Cessió Ús Equipament Arts Escèniques

3. CESSIÓ D’ÚS EQUIP DE SO

Si esteu interessats en la cessió d’ús de l’equip de so de l’Àrea de Festes heu de seguir el següent procediment:

4. BONIFICACIONS DE LA QUOTA MENSUAL DEL SERVEI PÚBLIC DE L'ESCOLA DE MÚSICA

El servei públic de l’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) preveu de fa temps un seguit de descomptes no tan sols per a les matrícules (la matrícula anual és unifamiliar), sinó també per les quotes mensuals:

Un 5% a les famílies amb dos membres matriculats a l’EMMB, aplicable a les quotes mensuals de tots els cursos.

Un 10% a les famílies amb tres o més membres matriculats a l’EMMB, aplicable a les quotes mensuals de tots els cursos.

Un 10% a la tarifes del Casal d’Estiu, per família nombrosa, monoparental o amb germans, així com per alumnes de l’Aula de Teatre i de l’EMMB. Pel que fa aquest descompte, el percentatge de bonificació es podrà acumular amb l’aplicació d’un màxim del 20% sobre les tarifes del casal.

No obstant això, la novetat des del curs 2017-2018, ha estat l’aprovació d’un sistema de descomptes o bonificacions d’un 25% a les quotes mensuals des del curs D’INICIACIÓ fins a 4t de NIVELL MITJÀ de l’Escola Municipal de Música de Banyoles.

Per més informació i descàrrega de la sol·licitud cliqueu aquí

5.- PROCÉS D'INSCRIPCIÓ PER A SOL·LICITAR L'ADJUDICACIÓ D'UNA BARRACA DURANT LA FESTA MAJOR DE SANT MARTIRIÀ 2018

La Festa Major de Sant Martirià 2018 serà del 18 al 22 d’octubre.

El Plec de Condicions per a la llicència de barraques 2018 presenta alguns canvis en la seva normativa respecte als anys passats, referents a la col.locació dels equips de so de les Barraques.

Qui ho pot demanar?

Poden sol·licitar aquests espais gratuïts, aquelles entitats o associacions legalment constituïdes, sense afany de lucre i inscrites al Registre Municipal d’Entitats de l’Ajuntament de Banyoles, que estiguin incloses dins d'una d'aquestes categories:

a)  Socioculturals.

b)  Esportives.

c)  Centres educatius i AMPA.

d)  Associacions de veïns i comissions de festes.

e)  Polítiques i sindicals.

Termini

Del 6 de juliol al 4 de setembre de 2018.

Per més informació i descàrrega de la sol·licitud cliqueu aquí

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR