Fusió

Esbart Fontcoberta de Banyoles i Esbart Dansaire de Castelló d'Empúries

Del 22.09.18 al 23.09.18
FUSIÓ
FUSIÓ

L'Esbart Dansaire de Castelló d'Empúries i l'Esbart Fontcoberta de Banyoles hem decidit fer una FUSIÓ, un projecte en comú. Cadascun amb el seu estil, els dos directors, Leo Quintana i Marta Álvarez han treballat en conjunt per trobar aquesta fusió entre dos estils de vida, de dansa i de persones.

La història que volem representar explica com un home de Banyoles recorda quan era jove i coneix una noia de Castelló d'Empúries a les festes de Sant Narcís de Girona. Ella treballa al mar i ell al camp, molt lluny un de l'altre, cada un amb les seves vides, però s'enamoren. Es troben a mercat, cadascun venent els seus productes, i no poden evitar estimar-se. Finalment, es casen i tenen una vida plena a mig camí entre el mar i la muntanya, entre dues terres. Malauradament, ella cau malalta i mor. Ell, però, no la oblida, i cada any torna a les festes de Sant Narcís on la va conèixer.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR