Laika

Cia. Xirriquiteula teatre

Finalitzat
10.02.19

Preu: 8 € anticipada / 10 € taquilla

Col·labora: Fundació Mona

Organitza: Xarxa Banyoles

LAIKA
LAIKA

Creació i dramatúrgia: Enric Ases, Marc Costa, Christian Olivé, Daniel Carreras i Iolanda Llansó / Direcció escènica: Enric Ases / Escenografia i atrezzo: Marc Costa / Vestuari: Iolanda Llansó / Projeccions: Christian Olivé / Il·luminació: Dani Carreras / Música original: Albert Joan

Premi a la Millor escenografia i al Millor espectacle del jurat infantil de la Fira de Titelles de Lleida 2018

Tot va passar (perquè aquesta història s’inspira en fets reals) l’any 1957, quan la Unió Soviètica va llançar a l’espai per primera vegada un animal que ha acabat passant a la història per ser el primer ésser a orbitar al voltant de la Terra.

Era una gosseta anomenada Laika que, en aquest muntatge, corre pels parcs i les places de Moscou sense ni imaginar-se que el seu destí era als mateixos estels que veia cada nit. I és que ella va ser la protagonista d’una història trepidant que la va dur a la nau espacial Sputnik II i a orbitar al voltant del nostre planeta. Però, tot i constituir una aventura apassionant, la història de Laika no es va acabar gaire bé, com a mínim per a la protagonista d’aquesta història.

D’aquí que Xirriquiteula Teatre aprofiti l’ocasió per explicar-nos una història paral·lela: la d’aquells que, com la mateixa Laika, són víctimes d’abusos i es troben immersos, sense voler-ho, en les lluites de poder d’altres.

Diumenge
10
feb
Des de
8 €
Finalitzat
 
Des de
8 €
Finalitzat