ELS PASTORETS DE BANYOLES, una edició especial

Comprar
10 €
Del 26.12.20 al 06.01.21 | 18:00 h
ELS PASTORETS DE BANYOLES, una edició especial
ELS PASTORETS DE BANYOLES, una edició especial

Direcció: Joan Solana / Direcció musical: David Costa / Direcció d’orquestra i arranjaments: Ultano Gómez / Ajudant de direcció: Andrea Portella / Disseny il·luminació: Valentín Sanz / Escenografia i vestuari: Pep Oliver / Confecció vestuari: Pilar Albaladejo / Vestuari: MonTse Baeza / Maquillatge: Montse Olivas / Tramoies: Punt de Fuga

Si les circumstàncies ho permeten, aquest any Els Pastorets de Banyoles no faltaran a la seva cita anual. Però ho faran en una edició especial, curta, però emocionant i divertida. Tremolarem amb els plans de Llucifer i els seus dimonis i confiarem amb la valentia i l’agudesa dels àngels, amb Miquel i Gabriel al capdavant. Patirem i ens divertirem amb els pastors, especialment amb el Bato i el Borrego, víctimes, a vegades dels paranys de Llucifer, i d’altres, més sovint, de les seves pròpies ximpleries.

Escoltarem totes les cançons, interpretades per Cor de Teatre Joves acompanyats de l’orquestra de sempre.

Segurament que trobarem a faltar alguna escena commovedora o alguns personatges entranyables. Ens retrobarem amb ells un altre any, segur.

Els Pastorets de Banyoles són un referent del que n'han gaudit més de 28.000 espectadors en aquests darrers 24 anys, gràcies al nivell aconseguit tant per la part dramàtica com per la interpretació musical.

Cor de Teatre n'assumeix la coproducció juntament amb l’Ajuntament de Banyoles, el que garanteix la qualitat i la continuïtat d'aquesta tradició centenària a Banyoles.

 
Dissabte
26
des
Des de
10 €
Diumenge
27
des
Des de
10 €
Dissabte
02
gen
Des de
10 €
Diumenge
03
gen
Des de
10 €
Dimecres
06
gen
Des de
10 €
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR