No se n'ha parlat prou

Cor de Teatre Small

10.11.18
NO SE N'HA PARLAT PROU
NO SE N'HA PARLAT PROU

Cor de Teatre Small: Pol Àlvarez, Anna Artigas, Queralt Casademont, Sara Costa, Júlia Irvine, Joan Llorens, Berta Massanas, Vall Octavio, Joana Pla, Berta Ramírez, Paula Tarrés, Nora Torrent, Jana Torrentà, Lluís Vilanova i Jordana Villar / Guió: Cor de Teatre SMALL i Laura Pla / Direcció escènica: Laura Pla / Direcció musical: David Costa / Il·luminació: Arnau Nadal / Producció: Somfònics

No us ha passat mai, que llegiu o sentiu una notícia que us impacta i que, per algun motiu que desconeixeu, cau en l’oblit?

Els integrants més joves de Cor de Teatre tenim molt a dir. Hem construït l’espectacle NO SE N’HA PARLAT PROU, a partir de temes que ens inquieten, preocupen o que ens mouen a fer-nos preguntes.

A partir d’un format periodístic, com són les cartes al director, anirem parlant sobre totes aquestes temàtiques, algunes d’elles sorprenents, enllaçades amb cançons cantades al més pur estil Cor de Teatre.

Un espectacle de creació que dóna veu a les inquietuds dels nostres joves i a la visió que tenen ells sobre el món i la societat on vivim.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR