Públics

Amb L'última Merda Col·lectiu

Si tens entre 14 i 26 anys i vols canviar les coses amb nosaltres, vine el Dissabte 13 d'abril, a les 11 h a ocupar La Factoria d'Arts Escèniques per pensar i preguntar-nos de quina manera ens podem sentir més representades

Quan ha sigut l'última vegada que has anat al teatre? Penses que anar a veure espectacles ja és una cosa d'avis? La gent gran està obsessionada amb la idea d'acostar joves i cultura. Però a quina cultura es refereixen? Potser és que ocupen tot l'espai i els teatres deixen de ser de les joves? T'has plantejat mai què voldries que passés en el teu teatre? I si no fossis l'única que s'ho pregunta?

Com a resposta a la màxima del "no pensis, actua!" tan habitual en el món del teatre, l'Última Merda creiem que actuar és la millor manera de pensar, i que ens cal jugar, divertir-nos i escoltar altres mirades per poder construir de manera horitzontal, col·lectiva i diversa el futur que volem pel sector cultural.

Vine i ajuda'ns a saber de quina manera ens podem sentir més representades en les arts escèniques a Banyoles!

INSCRIU-TE!!

Apropa Cultura

Apropa Cultura és un programa d’inclusió i s’adreça a entitats socials que treballen amb persones en situació d'exclusió social tant des de l'àmbit de la prevenció com de la intervenció directa:

  • Persones amb discapacitat intel·lectual.
  • Persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental.
  • Persones amb discapacitat física en situació d'exclusió social.
  • Gent gran ( residències, centres de dia, programes de combatre l'aïllament, programes d'inclusió social ).
  • Persones en situació de privació de llibertat.
  • - Persones immigrades ( programes d'acollida i d'inclusió social ).
  • Infància i adolescència ( CRAES i centres oberts ).
  • Persones amb drogodependència i/o altres addiccions.
  • Dones ( violència de gènere i risc d'exclusió ).
  • Si representes un centre d'aquestes característiques pots fer el registre aquí. 

Per més informació: www.apropacultura.cat

Actualment més de 1.500 centres socials d'arreu de Catalunya estan registrats i poden gaudir del programa.

Projecte Carnet Jove DBny

El Carnet Jove DBny de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Banyoles té com a finalitat establir una eina a l'abast dels joves que els permeti gaudir de forma activa del teixit econòmic de proximitat.

L'objectiu és facilitar l'accés a les persones joves del municipi de 14 a 30 anys a béns culturals, materials i als serveis amb la finalitat d'incentivar l'impuls al comerç local i aconseguir, al mateix temps, una major implicació de la població jove.

En els cas dels espectacles d'arts escèniques, els titulars del carnet jove DBny tenen un 15% de descompte en la majoria d'espectacles programats.

Pots obtenir més informació aquí.