Guillem Roma presenta oficialment a les comarques gironines el seu nou treball "Connexions" a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles

06.03.2017

El concert serà el proper dissabte 11 de març a les 21 h i estarà acompanyat de la Camping Band Orchestra

Guillem Roma i Banyoles tenen una connexió especial; només així s’explica que per quart any consecutiu actuï en aquesta ciutat i que a més sigui l’escollida per fer-hi la presentació oficial a les comarques gironines del seu Connexions (Sulawesi Records, 2017)

Segons el mateix Guillem Roma, la música té el poder de connectar les coses, les persones i les ànimes, una característica que ha guiat el nou treball discogràfic que presenta. Noves cançons que avancen en l’univers personal de l’artista desprenent optimisme i reflexió amb sons que conviden a deixar-se portar pels ritmes, la riquesa musical i el bon rotllo que sempre han acompanyat el músic osonenc. Després de la publicació del seu primer disc, Oxitocina (Autoeditat, 2012) i el viatge de Nòmades (Autoeditat, 2014) amb el que ha viatjat durant els últims temps per molts escenaris.

En aquest nou disc, aposta per un so més contundent cultivant una personalitat sòlida que agafa volada amb unes cançons originals i sorprenents que ens connecten de forma natural i fresca amb influències tant diverses com la música mexicana, els boleros o els sons mediterranis. Aquesta vegada l’artista ha treballat amb la producció de Josep Maria Baldomà buscant aquest nou marc sonor que empaqueta l’amalgama de sonoritats. Lletres que ens parlen de les contradiccions de la vida moderna, de la bellesa de les coses senzilles o de la màgia i el poder de les connexions, sempre amb una mirada crítica al món que ens envolta però amb l’energia optimista i l’elegància que caracteritza la música de Guillem Roma. Noves cançons que arriben com una alenada d’aire fresc que conviden a la reflexió a través d’aquestes connexions entre la música, la poesia i la màgia.

A l'escenari de l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles Guillem Roma estarà acompanyat per una renovada Camping Band Orchestra que amb la gira del nou disc s'hi han incorporat músics com Didak Fenrnadez (Bateria) i Miquel Sospedra (Baix) a més dels músics Guillem Plana (Guitarra elèctrica), Coloma Bertan (Violi) i Manel Valls (Tromepta). Una formació de luxe per estrenar les noves cançons amb un concert especial que comptarà amb la col·laboració d'un artista convidat, el cantant napolità Alessio Arena que ja ha col·laborat també en el disc. La millor manera de descobrir aquestes connexions!

Les entrades, 8 € anticipada i 10 € taquilla, es poden adquirir a través de la web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 h a 18:45 h i divendres de 8:30 h a 15 h)

Notícies