La Biblioteca de Banyoles obre l'Aula d'Estudi

24.05.2019

La zona s'ha condicionat per aconseguir un espai de silenci per a llegir i estudiar i oferirà horaris especials fins al 13 de juny

La Biblioteca de Banyoles obrirà, a partir de demà dissabte i fora del seu horari habitual, l’Aula d’Estudi per oferir un espai d’estudi o treball a estudiants, investigadors o professionals que busquin un espai de silenci. L’Aula d’Estudi s’ha condicionat recentment per oferir unes millors condicions de silenci i concentració als usuaris.

L’espai s’ha tancat i aïllat i, a partir de demà dissabte, els usuaris, que hauran de ser majors de 16 anys, podran disposar també del servei de consulta i connexió WI-FI, però no del servei de préstec ni d’informació. Per accedir-hi, caldrà presentar el DNI.

Fins al 13 de juny, la biblioteca obrirà el dissabte i diumenge de 2/4 d’11 del matí a les 2 del migdia i de les 4 de la tarda a les 10 de la nit. Entre setmana, l’horari serà de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 4 de la tarda a les 10 de la nit de dimarts a divendres.

Els treballs de millora de la Biblioteca continuaran properament amb l’ampliació de la zona infantil i la de revistes. També està previst ampliar la il·luminació a diferents espais.

Notícies