(a)phònica 2019 a la Biblioteca

25.06.2019

Com cada any la Biblioteca col·labora al Festival de la Veu de Banyoles amb diferents activitats:

Exposicions

Podeu visitar tar l'exposició (a) 2019 a la Biblioteca Comarcal del Pla de l'Estany.  Una mostra que us permet conèixer  de primera mà detalls dels artistes que actuen al festival, amb una secció especial amb materials com àudios, vídeos, fotografies o reculls de premsa. La mostra es podrà veure fins al divendres 28 de juny.

Activitat familiar

Espectacle de titelles

Dijous 27 de juny

19 h

Biblioteca Comarcal del Pla de l’Estany 

Gratuït

Un seguit de petites històries, amb textos i elements visuals, protagonitzades per lletres i paraules. Un espectacle de titelles a càrrec de David Laín de l’Estenedor Teatre.

Poesia

ajo & min

Diumenge 30 de juny

17:30 h

Claustre del Monestir de Sant Esteve

Presentació de l’espectacle Soy mujer que tú a les comarques gironines

Clausura del cicle de poesia Vers al bar de la Biblioteca Comarcal del Pla de l’Estany

Micropoemes, microproblemes, rimes a llarg termini o pseudobiografies. La posada en escena de micropoetessa Ajo i la compositora i actriu Judit Farrés (Min) ha marcat un abans i un després en la poesia actual. Després de passar per destacats festivals i penjar el cartell d’entrades exhaurides en la major part dels espectacles, arriben a Banyoles amb la seva última proposta: Soy mujer que tú.

Un repàs als poemes dels últims llibres d’Ajo Micropoesia, amb acurades bases electròniques, cançons i veus de Judit Farrés. Una proposta arriscada i sorprenent en què s’encadene sentències com «Vendo agendas pequeñas par la gente de pocos amigos»  amb  «No me tires de la memoria que yo vengo del punk y la cresta la llevo en la lengua.» Obriu la ment, deixeu que us desconcertin i riureu!

Ajo Micropoetisa, veu

Judit Farrés, teclat, clarinet i ordinador.

Bona música, bones lletres i a gaudir de l’(a)phònica 2019

Notícies