"Mamaaaa!!!, dirigit per la banyolina Belín Boix, serà l'espectacle teatral de Sant Martirià 2019

03.10.2019

El Teatre Municipal acollirà per 18è any consecutiu un espectacle teatral especialment pensat per a la programació de la Festa Major i amb la producció de l'Àrea de Cultura de l'Ajutnament de Banyoles.

Dins el actes de la programació de la Festa Major de Banyoles per aquest any, s’incorpora l’obra de teatre “Mamaaaa!!!”, dirigida per la banyolina Belín Boix. El muntatge es podrà veure al Teatre Municipal en set funcions programades els dies 18, 19, 20, 21 25, 26 i 27 d’octubre. Les entrades ja fa setmanes que estan a la venda amb un gran èxit d’acollida, amb la previsió d’obrir noves funcions, en cas d’exhaurir les localitats previstes inicialment.

Enguany, el repartiment està format per dos actors de luxe que, al llarg de set anys, han pujat en reiterades ocasions a l’escenari del Teatre Municipal. Miquel Torrent i Jordi Angelats protagonitzen una comèdia que no deixarà que l’espectador es quedi seriós ni un minut.

De mare només n’hi ha una, però quan aquesta passa dels 100 anys i no té cap intenció de morir-se, la cosa canvia. I si, a més, té un patrimoni que pot resoldre la vida dels fills... l’espera es fa eterna.

Mamaaaa!!! és una comèdia que entre timbres, pastilles i llibretes d’estalvis, mostra una realitat que tot just comencem a viure: una generació que ronda la seixantena i que ningú no va preparar per aguantar uns pares incombustibles.

Aquest serà el divuitè any que l’Àrea de Cultura produeix un espectacle teatral per la Festa Major, amb un número d’espectadors, fins enguany, d’unes 32.000 persones.

Les entrades, amb un preu de 12 € , es poden adquirir a través del web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. de la Indústria, 25) // 972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 a 18:45 h i els divendres de 8:30 h a 14:45 h).

Notícies