Mig centenar d'intèrprets de les escoles de música de Banyoles i Vic estrenaran l'obra

16.10.2019

El concert tindrà lloc dissabte 26 d'octubre en el marc de l'Intercanvi de violoncels que se celebrarà a l'Ateneu - CMEM

Els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) i de l’Escola de Música de Vic (EMVIC) estrenaran dissabte 26 d’octubre a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles la peça Enamorat de les bruixes, una composició musical de Xavi Pendón creada a partir d’un text inspirat en diverses llegendes escrit per Meritxell Margarit. És una composició de 45 minuts de durada per a orquestra de violoncels, piano i percussió escrit expressament per a la VIII edició de l’Intercanvi de Violoncels que organitzen anualment les dues escoles de música i que es viurà durant tot el dissabte.

La jornada començarà a les deu del matí a les instal·lacions de l’Ateneu – Centre Municipal d’Estudis Musicals. Durant el matí hi haurà intercanvi de coneixements i assajos entre diferents alumnes i professors de les dues escoles. Després del dinar, hi haurà un assaig general d’Enamorat de les bruixes, que s’estrenarà a les 17.30 h a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles amb la lectura dramatitzada de la companyia Dioniza Teatre.

L’objectiu de l’activitat és propiciar l’intercanvi de coneixements musicals entre alumnes i professors de violoncel, així com potenciar el treball i la pràctica de la música en grup.

Notícies