Adéu Peter Pan

Cia. Festuc Teatre

Finalitzat
23.12.18

Preu: 5 € anticipada / 7 € taquilla

ADÉU PETER PAN
ADÉU PETER PAN

Actors titellaires: Íngrid Teixidó, Pere Pàmpols / Llum i so: Jordi Torras / Titelles i escenografia: Plancton, Joan Pena i Elisabeth Solé / Vestuari titellaires: Olga Cuito / Composició musical: Franki Moreno / Col·laboració especial: Orquestra Fireluche / Il·luminació: Jordi Torras / Muntatge audiovisual: Global production / Fotografia: Xavi Rue / Disseny gràfic: Marrameus Disseny, Jordi Huete / Distribució: Festuc Teatre Sl, Elisabet Satorra  / Adaptació del text: Ingrid Teixidó / Direcció: Pere Pàmpols

A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, històries i aventures que li explica el seu avi, amb el qual passa totes les tardes jugant a ser Peter Pan.

Però de sobte, una nit, els nens perduts s’enduran la Maria de la seva habitació cap al País del Mai Més. Aleshores, les aventures les viurà en primera persona. Els pirates, la Campaneta, els indis i tot l’imaginari que va escriure en James Matthew Barrie passaran a formar part de la seva realitat.

Un espectacle de titelles i actors, sensible i divertit, que buscarà en tot moment la complicitat de petits i grans amb una posada en escena que et captivarà des del primer moment.

Diumenge
23
des
Des de
5 €
Finalitzat
 
Des de
5 €
Finalitzat