Els Pastorets de Banyoles

Teatre Musical

Finalitzat
Del 26.12.18 al 13.01.19 | 18:00 h
ELS PASTORETS DE BANYOLES
ELS PASTORETS DE BANYOLES

Direcció: Joan Solana / Direcció musical: Mariona Callís i David Costa / Direcció d’orquestra i arranjaments: Ultano Gómez / Disseny il·luminació: Valentín Sanz / Escenografia i vestuari: Pep Oliver / Confecció vestuari: Pilar Albaladejo / Vestuari: MonTse Baeza / Tramoies: Punt de Fuga

Els Pastorets de Banyoles són un referent del que n'han gaudit més de 25.000 espectadors en aquests darrers 22 anys, gràcies al nivell aconseguit tant per la part dramàtica com per la interpretació musical.

Cor de Teatre n'assumeix la coproducció juntament amb l’Ajuntament de Banyoles, el que garanteix la qualitat de l'espectacle.

Els Pastorets de Banyoles representa un projecte de formació d'actors sortits de les últimes fornades de l'Aula de Teatre, que conviuen dalt l'escenari amb actors de llarga trajectòria, el que potencia l'intercanvi de coneixement i d'experiència.

Des de 2015, Cor de Teatre Joves interpreta tota la partitura vocal, el que ha representat un relleu generacional en la part coral i garanteix la continuïtat d'aquesta tradició centenària a Banyoles.

Dimecres
26
des
Des de
10 €
Finalitzat
Dissabte
29
des
Des de
10 €
Finalitzat
Diumenge
30
des
Des de
10 €
Finalitzat
Diumenge
06
gen
Des de
10 €
Finalitzat
Dissabte
12
gen
Des de
10 €
Finalitzat
No hi ha elements
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR