Tandarica Circus

Cia. Passabarret

30.09.18

Espectacle gratuït

Lloc: Plaça Rodes

Intèrprets: Dèlia Batet, Oriol Llop, David Sancho, Emanuel Coto / Direcció: Malsombra Brothers, Jango Edwards / Producció: La Circoteca 

Tandarica Circus és l’espectacle bandera de Cia. Passabarret… el seu alter-ego. Tot i que es va estrenar en format itinerant, ha tingut mil vides i es renova constantment, amb números que any rere any renoven i milloren el seu contingut.

Cia. Passabarret realitza anualment una mitjana de 100 actuacions amb les seves diferents propostes i, a l’octubre de 2012, va obrir el seu propi centre de creació i producció d’espectacles, La Circoteca, a més de la seva escola de circ. La Circoteca ha estat premiada amb el Premi de Circ Zirkòlika 2015, en la categoria de millor iniciativa per la projecció de circ de Catalunya.

Ells en diuen “retro-balkan-rock’n’roll circus” però, parlant en plata, són només quatre pallassos bojos com un llum de ganxo capaços de disparar-se una canonada a l’estómac, improvisar rutines aèries o jugar amb un llançador de ganivets amb una miopia severa… Són artistes d’aquells que es juguen la seva pròpia vida… i si no és la seva, que sigui la d’algú del públic! No pots faltar al seu pròxim xou: cada funció pot ser l’última! Textos i números inversemblants per a un espectacle de circ absurd i amb un ritme trepidant, per a totes les edats i per morir-se de riure.

Organitza: Xarxa Banyoles                                                                                     

En conveni:  Ajuntament de Banyoles          

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR