Presentació del llibre: "Fem-nos escoltar! Història de les ràdio ciutadanes de l'espai català de comunicació (1977-2017)

D'Eloi Camps Durban

Finalitzat
Dimarts 02 d'abril | 20:00 h

Un estudi exhaustiu sobre quaranta anys de radiodifusió d'impuls popular als Països Catalans, amb informació de més de cent casos.

Eloi Camps Durban, nascut a Banyoles el 1994, ha col·laborat des de l'adolescència en mitjans de comunicació locals. És graduat en Comunicació Cultural per la Universitat de Girona i màster en Humanitats per la Universitat Oberta de Catalunya. Forma part del Grup de Recerca en Comunicació Social i Institucional de la UdG, a través del qual ha participat en diversos projectes de divulgació, docència i investigació. Ha escrit a la Revista de Banyoles i El Punt Avui, i ha estat locutor de ràdio Sarrià. Actualment està iniciant la seva tesi doctoral sobre els nous mitjans digitals sorgits a Catalunya en el contexte de la crisi econòmica i periodística.

Activitat emmarcada en els actes de Sant Jordi 2019.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR