ELS PASTORETS DE BANYOLES

Un espectacle coproduït per l'Ajuntament de Banyoles i Cor de Teatre

Finalitzat
Del 26.12.19 al 11.01.20 | 18:00 h
Direcció: Joan Solana / Direcció musical: Mariona Callís i David Costa / Direcció d'orquestra i arranjaments: Ultano Gómez / Disseny il·luminció: Valentín Sanz / Escenografia i vestuari: Pep Oliver / Confecció vestuari: Pilar Albaladejo / Vestuari: Monse Baeza / Tramoies: Punt de Fuga
 
Els Pastorets de Banyoles són un referent amb més de 27.000 espectadors en aquests darrers 24 anys, gràcies al nivell aconseguit tant per la part dramàtica com per la interpretació musical.
 
Cor de Teatre n'assumeix la coproducció juntament amb l'Ajuntament de Banyoles, el que garanteix la qualitat de l'espectacle.
 
Els Pastorets de Banyoles representa un projecte de formació d'actors sortits de les últimes fornades de l'Aula de Teatre, que conviuen dalt l'escenari amb actors de llarga trajectòria, el que potencia l'intercanvi de coneixement i d'experiència. Des de 2015, Cor de Teatre Joves interpreta tota la partitura vocal, el que ha suposat un relleu generacional en la part coral  i confirma la continuïtat d'aquesta tradició centenària a Banyoles.
Dijous
26
des
Des de
10 €
Finalitzat
Dissabte
28
des
Des de
10 €
Finalitzat
Diumenge
29
des
Des de
10 €
Finalitzat
Dissabte
04
gen
Des de
10 €
Finalitzat
Dilluns
06
gen
Des de
10 €
Finalitzat