Festa Major de Sant Martirià 2019

Concerts de Barraques

Finalitzat
Divendres 18 d'octubre

Pots consultar tota la programació de la Festa Major aquí

ATENCIÓ: CONCERTS ANUL·LATS

TRIBADE

Tribade és un trio femení de rap format a Barcelona per les MCs Brittah, Massiva Lulla i Sombra Alor. Darrera la Barcelona moderna, olímpica i cool, darrera la ciutat de marca, encara existeix la veritable classe obrera. El rap és a música feta realitat i Tribade s'entega a la cultura original d'aquest estil per denunciar i empoderar-se a través de ritmes i poesia.

ROBA ESTESA

Roba Estesa és un grup de música festiva i combativa nascut l'any 2011 al Camp de Tarragona. Roba Estesa fusiona músiques urbanes i festives amb instrumentació i melodies folk. En les seves lletres, investiguen com parlar de les contradiccions quotidianes partint d'un marc teòric que enllaça les seves experiències des de l'esperit crític: el feminisme. Amb una concepció molt clara d'espectacle global, Roba Estesa uneix performativitat, qualitat musical i posada en escena per convertir la cultura en un espai de transformació social.

EXTRACTO DE LÚPULO

Extracto de Lúpulo és el projecte d'un grup d'amics que el 2003 es van ajuntar amb la intenció d'interpretar la realitat que els rodeja i sense pèls a la llengua. El nom del grup no podia sortir d'un lloc millor que d'una llauna de cervesa, i és que les millors solucions a vegades estan molt més a propo del que un es pensa.

www.barraquesbanyoles.cat

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR