Festa Major de Sant Martirià 2019

Concerts de Barraques

Finalitzat
Dissabte 19 d'octubre

Pots consultar tota la programació de la Festa Major de Sant Martirià aquí

ROKO BANANA

Els Roko Banana són un trio de rock de Banyoles. Van néixer el 2017, i, des de llavors, han publicat el seu primer àlbum Madness & Coffee, han fet concerts per alguns dels escenaris més importants de l'escena emergent del nostre país i han guanyat dos concursos de música emergent (Intro Girona 2017 i Sonomav Barcelona 2018)

XAVI SARRIÀ I EL COR DE LA FERA

Despré del comiat d'Obrint Pas el 2014, Xavi Sarrià va sorprendre el públic amb el llançament del seu àlbum Amb l'esperança entre les dents (Propaganda pel fet!, 2017), un disc on demostra la seva capacitat per combinar emotivitat, compromís i personalitat, que romanen intactes. En directe, Xavi Sarrià capitaneja una potent banda elèctrica que combina a la perfecció i de manera única i especial diferents gèneres que van des del reggae a l'ska, passant pel hardcore, el rock i la millor tradició valenciana.

SYBARITES

Com si els músics de Rahael fossin els Skatalites. Com un duet entre Tom Jones i Desmond Dekker. Com el fill secret de Bob Marley i Lady Gaga. Aquests tres pilars, el 2012 naixien els Sybarites: nou joves barcelonins disposats a versionar els greatest hits del pop, la música negra i el petardeo més hortera en clau d'ska.

www.barraquesbanyoles.cat

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR