Club de lectura

Germans, gairebé bessons

Suspès
Dimarts 17 de març | 19:00 h

Activitat gratuïta

de M. Mercè Cuartiella

En Joan i l'Ester són germans. La seva relació és intensa, sovint excloent, a voltes destructiva, i això condiciona les seves vides i la seva visió del món. Això desespera la Raquel, la dona d'en Joan, que detesta no formar part d'aquest món privat que comparteixen, farcit de secrets i de fantasmes del passat. Quan en Joan anuncia que ha contret un deute de joc i que cal reunir, en sis dies, una quantitat que està fora del seu abast, comença una recerca tan inútil com frenètica en què tots tres intentaran, en solitari i sense l'ajut dels altres, aconseguir uns diners impossibles. Germans, gairebé bessons ens parla d'uns personatges contradictoris que volen ser feliços però no en saben, que necessiten dels altres i, alhora, no poden evitar ferir-los, que desconfien dels sentiments i la tendresa però que, malgrat això, aspiren a ser estimats. Guardonat amb el Premi Llibreter 2012.

Ens hi acompanyarà l’autora.

Club de lectura emmarcat en els actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona i  de la promoció del Fons Francesca Bartrina de Literatura i Dona.

Amb el suport de la Diputació de Girona

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR