MOTS DE CALÇ I SAL

Finalitzat
Del 21.03.20 al 22.03.20

Activitat gratuïta

MOTS DE CALÇ I SAL es presenta en format d'exposició els dies 21 i 22 de març. Dins d'aquest horari de 12 a 14 h i de 17 a 20 h, tant el dissabte com el diumenge es portaran a terme unes accions (sempre les mateixes) en els quatre pases (a 2/4 de 2 i a 2/4 de 8 dels dos dies). Duraran uns vint minuts. Per tant, podeu escollir l'horari que millor s'adapti a vosaltres per a venir-nos a veure.

L'exposició estarà formada per cinc instal·lacions que en Jaume Geli ha creat a partir de la lectura inicial de l'obra poètica de diversos autors balears en relació al seu particular paisatge. A aquesta lectura, se n'hi sumarà una segona, d'autors més propers (de Banyoles i comarca). Finalment, la tercera fase ha estat la creació de textos propis, en clau poètica, que han nascut en paral·lel a les obres plàstiques. Part dels materials emprats a La Factoria podriem considerar-los de rebuig, o elements trobats, en un estat semblant al que han estat visualitzats en el seu entorn exterior. Parlem de códols, branques, arbres, fulles, fang, cendra, calç, sal, aigua, metalls oxidats… L'altre part del material, en sintonia, ha estat fabricat en ceràmica, paper a mà, amb escaiola… i sovint configuren lletres, que a la vegada construeixen mots. 

Un peça important és el video que es visualitzarà durant l'exposició, de manera continuada, amb intervals de veu de diferents persones de Banyoles que llegeixen fragments dels versos de Jaume Geli per a aquest projecte.

Les accions, que es faran en dos passes cada dia, matí i tarda, juguen amb les instal·lacions de l'exposició. En Jaume Geli en aquest cas s'acompanya d'en Miquel Torrent, i ambdòs condueixen els assistents a una segona lectura, addicional i enriquidora, de les obres presentades. Molt recomanable per a gaudir un xic més d'aquest projecte.

Dissabte
21
mar
Diumenge
22
mar
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR