COBERTURA

Amb Bruno Oro i Clara Segura

Suspès
DURADA:  80 min.
Divendres 24 d'abril | 21:00 h
COBERTURA, amb Bruno Oro i Clara Segura
COBERTURA, amb Bruno Oro i Clara Segura
Clara Segura y Bruno Oro tornen als escenaris banyolins després de 15 anys, amb una història hilarant i terna sobre l’amor, el desamor, l’èxit i el fracàs. La parella artística de Vinagre es retroba per interpretar múltiples personatges en aquesta nova comèdia.
El Guillermo Peñalvar, un director de cinema argentí, ha d’enfrontar-se amb el passat al rebre un homenatge per la cèlebre pel·lícula que el va dur a la fama i a conèixer la seva actual parella, l’actriu Roxana.

En l’actualitat, 10 anys més tard del rodatge, la parella pateix una crisi que només fa que agreujar-se amb l’edat i l’auge de les noves tecnologies. La Roxana, per la seva part, és una icona feminista a les xarxes i la seva carrera està en un gran moment, mentre que la trajectòria d’en Guillermo viu un evident declivi i té problemes de salut.

La projecció de la pel·lícula els pot fer recordar allò que els va unir, però una avaria general en el sistema atura l’esdeveniment i fa perillar totes les connexions. Aconseguirà la Roxana recuperar aquesta connexió, o podran viure sense ella?
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR