MOTS DE CALÇ I SAL

Finalitzat
Del 15.10.20 al 18.10.20

Espai: Factoria d'Arts Escèniques

MOTS DE CALÇ I SAL
MOTS DE CALÇ I SAL
L'exposició estarà formada per cinc instal·lacions que en Jaume Geli ha creat a partir de la lectura inicial de l'obra poètica de diversos autors balears en relació al seu particular paisatge. A aquesta lectura, se n'hi sumarà una segona, d'autors més propers (de Banyoles i comarca). Finalment, la tercera fase ha estat la creació de textos propis, en clau poètica, que han nascut en paral·lel a les obres plàstiques. Part dels materials emprats a La Factoria podriem considerar-los de rebuig, o elements trobats, en un estat semblant al que han estat visualitzats en el seu entorn exterior. Parlem de códols, branques, arbres, fulles, fang, cendra, calç, sal, aigua, metalls oxidats… L'altre part del material, en sintonia, ha estat fabricat en ceràmica, paper a mà, amb escaiola… i sovint configuren lletres, que a la vegada construeixen mots. 
 
Un peça important és el video que es visualitzarà durant l'exposició, de manera continuada, amb intervals de veu de diferents persones de Banyoles que llegeixen fragments dels versos de Jaume Geli per a aquest projecte.

Les accions que es duran a terme juguen amb les instal·lacions de l'exposició. En Jaume Geli, en aquest cas, s'acompanya d'en Miquel Torrent, i ambdòs condueixen als assistents a una segona lectura, addicional i enriquidora, de les obres presentades.
Dijous
15
oct
20:00 h
 
Des de
3 €
Finalitzat
 
21:00 h
 
Des de
3 €
Finalitzat
Divendres
16
oct
20:00 h
 
Des de
3 €
Finalitzat
 
21:00 h
 
Des de
3 €
Finalitzat
Dissabte
17
oct
12:00 h
 
Des de
3 €
Finalitzat
No hi ha elements