Vídeos domèstics

Escenaris Especials

Finalitzat
Diumenge 04 de juliol | 18:00 h

Després de veure els vídeos es farà un col·loqui amb els actors.

Anualment tot l’engranatge d’Escenaris Especials treballem per un fi comú: una obra de teatre. Sobre l’escenari, tots els alumnes ens narren, ens mostren, ens interpreten allò que els mou, allò que els preocupa o els emociona.
 
Durant el curs 2019-2020 teníem una motivació col·lectiva: parlar de la quotidianitat, de les petites coses del dia a dia, del jo que s’amaga en la intimitat de les parets d’una casa. Tots els grups vam començar a crear a partir d’aquesta idea que finalment s’havia de convertir en l’espectacle teatral Domèstics.
 
Però aquest curs atípic, les ganes de parlar són les mateixes i no volem tancar-nos, callar-nos, un cop més. Per això, per aquesta necessitat tant vivencial, com és expressar, ens metamorfosem, convertint l’espectacle teatral en Vídeos domèstics.
 
Vídeos Domèstics creats i protagonitzats per: Fundació Estany; Escola Teatre del Gironès; Servei de Rehabilitació Comunitària de Girona; Associació Canaan, Grup Fundació MigraStudium i Fundació Ramon Noguera.
 
Directors: Berta Camps, Marta Iglesias, Tere Solà i Jordi Subirà / Directora artística i gravació: Clàudia Barberà / Producció: Escenaris Especials / So i llums: Lluís Robirola / Disseny gràfic: Enserio / Fotografia: Roser Blanch / Educadora social de suport: Laura Turró / Alumnes en pràctiques ERAM: Bruna Tomàs, Clara Robirola, Mireia Rosas, Celene Griñó / Alumnes en pràctiques grau Psicologia UDG: Ana González
 
Diumenge
04
jul
Des de
12 €
Finalitzat

Activitats relacionades

Descendents
Entrades exhaurides
Actual
Descendents
Projecció documental i col·loqui posterior
19.09.21 | 19:00 h
Auditori de l'Ateneu
Cinema
La dona il·legal
Cicle Gaudí
25.09.21 | 20:00 h
Auditori de l'Ateneu
Cinema
El grúfal i La filla del grúfal
Dos curtmetratges basats en els contes best-seller de Julia Donaldson
10.10.21 | 17:00 h
Auditori de l'Ateneu
Cinema Activitats infantils i/o familiars
El retorn, la vida després de l'ISIS
Projecció emmarcada al cicle El Documental del Mes
14.10.21 | 20:00 h
Auditori de l'Ateneu
Cinema
I'm Lina
Curtmetratge de ficció
28.10.21 | 20:00 h
Auditori de l'Ateneu
Cinema
Les dues nits d'ahir
Cicle Gaudí
30.10.21 | 20:00 h
Auditori de l'Ateneu
Cinema