Un any més

Un documental de LGC Films

Finalitzat
2021
DURADA:  73 minuts
Diumenge 19 de desembre | 19:00 h

Activitat gratuïta amb entrada obligatòria

Les persones que assisteixin de públic rebran una litografia original de Paco Bernal.

 

Equip artístic: Paco Bernal, Rosa Bernal, Angi Salazar, Jordi Mata i Carlos Muñoz · Direcció: Julio Suárez · Direcció de producció: Lola López · Direcció de fotografia: Aniol Pla - Giribert Agüero · Guió: Juli Suàrezz · Muntatge: Xavi Pérez · Mescles de so: Jordi Ribas · Música: David Caurel · Operadors de càmera: Pau Requesens i Juli Suàrez · So directe: Juli Suàrez i Mireia Pozo · Ajudants de producció: Angi Salazar i Jordi Mata.

Un any més és el retrat particular del pintor Paco Bernal decidit, a pesar de les adversitats que se li presenten i la seva capacitat diferent, a celebrar la seva festa del seu 54è aniversari. Rosa, la seva germana, junt amb un petit cercle d'amistats, organitzen els preparatius d'un esdeveniment que es celebra des de fa anys. Entre tots ells hi haurà una sola preocupació: els problemes pulmonars de Paco.

L’aniversari de Paco s’ha convertit en un exemple de resistència, una victòria de la vida, tant per a ell com per als que li voltegen. La seva capacitat diferent, els seus problemes de salut i la seva relació amb la societat son tres condicionants que han

Marcat la seva personalitat y han reforçat la seva força interior per a resistir, any darrera any, gaudint de la vida y de la seva passió: la pintura

Després de la projecció del documental hi haurà la xerrada "Art i discapacitat. L'exemple de Paco Bernal" amb Rosa Bernal i Juli Suàrez.

Diumenge
19
des
Finalitzat