GIO Symphonia i Kebyart Ensemble

Artista resident de l'Ateneu - CMEM 2022: Concert I

Finalitzat
Dissabte 19 de març | 20:00 h

La GIO Symphonia s’unirà al quartet de saxofonistes Kebyart Ensemble per a presentar un programa centrat en l’obra de dos dels compositors contemporanis vius més cèlebres: Philip Glass i John Adams.

La GIO Symphonia és un projecte orquestral versàtil que, després de deu anys de trajectòria exitosa, inicia una nova etapa sota la direcció artística de Francesc Prat amb la voluntat de portar més enllà les experiències musicals convencionals i consolidar-se com una de les orquestres de prestigi del nostre país.

La seva presentació oficial va tenir lloc el 5 febrer de 2012 a l’Auditori de Girona acompanyada de Nina, Albert Guinovart, Gemma Coma-Alabert i Jordi Molina, sota la direcció del fundador Marcel Sabaté. Un èxit de públic, de crítica i mediàtic que ha acompanyat tots els concerts simfònics de producció pròpia  en què ha comptat amb solistes del prestigi de Valentina Lisitsa, Milos Karadaglic, Nemanja Radulovic, Pumeza Matshikiza, Daniel Müller-Schott, Ye-Eun Chi, Sílvia Pérez Cruz, Lluís Claret, Alba Ventura, Mireia Farrés o Lluís Rodríguez Salvà, entre altres.

Organitza: Joventuts Musicals de Banyoles

En conveni amb: Ajuntament de Banyoles

Dissabte
19
mar
Des de
15 €
Finalitzat

Activitats relacionades

Tríptic
Concert emmarcat al FEMJazz! 2022
28.05.22 | 20:30 h
Auditori de l'Ateneu
Música