No sin mis huesos

Per primera vegada la famosa companyia de dansa experimental Iron Skulls visita Banyoles

Finalitzat
Divendres 29 d'abril | 20:00 h

Direcció i coreografía: Iron Skulls Co. Repartiment: Adrian Vega, Moises Moe, Diego Garrido, Luis Muñoz, Ugo Boulard y Hector Plaza. Il·luminació: Óscar Gonzalez, Willy Barleycorn. Direcció musical: Willy  Barleycorn. Escenografia: Nina Lopez-Le Galliard. Vestuari: María Zaguirre. Fotografia: Vicente R.. Tipografia: José Alberto “Agu”. Residències La Caldera, Barcelona; Hameka, França; Fabra i Coats, Barcelona; Lava, Valladolid / Amb la col·laboració Hameka, Festival Hop de Barcelona.

En aquesta obra Iron Skulls Co segueix desenvolupament el seu propi llenguatge de moviment. Aquesta vegada posa en escena les seves influències com a paper principal de la dramatúrgia i parteix de la idea de canalitzar l’energia negativa en art. Aborda la identitat mediterrània com un espai en el qual se submergeixen multitud de civilitzacions al llarg de la història. Ho fa mitjançant la cultura hebrea, àrab i espanyola, juntament amb la dansa urbana, el Contact Improvisation i el Butoh, barrejant-se com un caldo de cultiu que ens porta a una recerca de la identitat d’un col·lectiu a través del moviment.

Iron Skulls Co és una companyia de dansa experimental nascuda el 2012 a partir d’un grup de Bboying. Formada por ballarins de diversos punts d’Espanya i del sud de França, aquest grup explora els límits del moviment, amb una especial atenció a la moda, la cultura musical i la teatralitat. El seu és un moviment animal que integra efectes visuals i dissociacions del Hip Hop, a més de combinar arts marcials, acrobàcia i break dance. En els darrers anys han rebut destacats premis.

Divendres
29
abr
Des de
12 €
Finalitzat

Activitats relacionades

Dentro de lo invisible
Espectacle emmarcal al Troba'm, Festival de màgia al carrer de Banyoles
02.09.22
Auditori de l'Ateneu
Festes Teatre i dansa Activitats infantils i/o familiars
Le Petite Caravane
Espectacle emmarcat en el Troba'm, Festival de màgia al carrer
03.09.22
Monestir de Sant Esteve
Festes Teatre i dansa Activitats infantils i/o familiars
Gran Gala Troba'm
Espectacle emmarcal al Troba'm, Festival de màgia al carrer de Banyoles
03.09.22 | 21:00 h
Auditori de l'Ateneu
Festes Teatre i dansa Activitats infantils i/o familiars