Obra completa

Didascàlia Companyia de Teatre

Finalitzat
2022
diumenge, 8 de maig | 19:00 h
Compartir

Producció: Didascàlia Companyia de Teatre. Obra i autor originals: "Collected Stories", de Donald Margulies. Dramatúrgia i direcció escènica: Jordi Sala Lleal. Codirecció: Fco. Javier Ortega. Interpretació: Isabel Boix i Eva Ferré. Espai escènic: Joan Gómez Ponsetí. Il·luminació: August Viladomat (Punt de Fuga). Música original: Robert Fàbrega o Ferrer. Vestuari i ajudant de direcció: Raquel Díez. Disseny gràfic: canseixanta.

«Anna: Va d’això, la cosa, Clara: del temps. No te n’adones? El temps».

«Clara: La mort és el tercer personatge d’aquest quadrat».

 Després d’un primer muntatge a finals de 2019, projecte que la pandèmia va aturar, tornem a oferir ara al públic “Obra Completa”, el primer espectacle que adapta al català “Collected Stories” de Donald Margulies (autor de “Sopar d’amics” i “La treva”, entre d’altres). Es tracta d’un muntatge renovat, amb les actrius Eva Ferré i Isabel Boix: dues actrius en una escena que podria ser un ring de boxa on desenvolupen la seva relació de conflicte i d’amor; només que aquest ring és un quadrilàter muntat sobre centenars, milers de llibres.

Una obra per gaudir i pensar, per recordar la generació que era jove a la Catalunya dels 80 i per reflexionar també sobre el xoc generacional dels joves (i especialment de les joves) d’avui amb els de fa trenta o quaranta anys.

Diumenge
08
mai
Des de
12 €
Finalitzat