Un mort a can Puig

Espectacle emmarcat en la Festa Major 2022

Finalitzat
2022
dilluns, 31 d’octubre | 20:00 h
Compartir

Espectacle emmarcat a la Festa Major

Autoria: John D. Gardener / Traducció: Ifigenia Alsina / Correcció: Núria Fontbernat Portella / Adaptació i direcció: Andrea Portella Fontbernat /Escenografia: Lluís Nadal “Koko” / Producció tècnica: Punt de Fuga / Assessoria de moviment: Isaac Morera Socias / Fotografia i cartell: Elena Vilà / Regidoria: Ingrid Calpe Jové / Intèrprets: Salvador Duran Port, Arnau Soler Gironès, Anna Puig de Fàbregas Sanz, Jordi Angelats Morató, Jaume Vicens Teixidor, isabel boix angelats

La misteriosa mort de l’Esteve Puig la nit de la seva festa de compromís provocarà una desastrosa successió de catàstrofes. El caos envairà els personatges, les històries, les habitacions i fins i tot les parets de la seva mansió.

Un grup molt motivat d’actors hem decidit emprendre un ambiciós projecte i muntar aquesta obra tan coneguda del premiat dramaturg John D. Gardener. 

Hem estat molts mesos assajant per preparar aquest sant Martirià. Frisem perquè arribi el dia de l’estrena i puguem, per fi, trepitjar l'escenari, muntar l’escenografia que ens ajudarà a submergir-nos en aquesta història i obrir les portes del teatre per poder compartir-la amb el públic. 

Dilluns
31
oct
Des de
12 €
Finalitzat