The Pawnshop

El Documental del Mes

Finalitzat
DURADA:  81 minuts
dijous, 18 de maig | 20:00 h

VO en polonès

Subtítols en català

Compartir

Direcció: Lukasz Kowalski / So: Katarzyna Szczerba / Ditribució: DocsBarcelona Distribution / Producció: Anna Mazerant, Lukasz Kowalski / Coproducció: Canal+ Poland, Silesia Film Institute / Títol original: The Pawnshop / Guió: Lukasz Kowalski / Direcció de fotografia:Stanislaw Cuske / Productora: 4.30 Studio / Música: Krzysztof Janczak / Muntatge: Adriana Fernandez Castellanos, Filip Kowalski, Jakub Darewski i Kosma Kowalczyk

Una emotiva història, plena d’un humor boig i estrany, que mostra com els propietaris d’una casa d’empenyoraments lluiten per sobreviure mentre ajuden a aquelles persones més necessitades.

La Jola i el Wiesiek són una excèntrica parella de negocis de Bytom, Pòlonia. Posseeixen, probablement, la casa d’empenyoraments més gran a Europa. No obstant, el seu temps de glòria ha acabat degut al tancament de les mines i el creixement de l’atur a la ciutat. Privats de queviures, els habitants de la “Detroit Polonesa” cada cop empenyoren més objectes absurds i sense ús. Ni les boges idees de màrqueting d’en Wiesiek, ni el tendre cor de la Jola poden ajudar a la decadent economia. Ella ajuda els clients no només amb paraules ambles, sinó també amb una sopa calenta o una manta. Tot i que la casa d’empenyoraments porta pèrdues, aquesta s’ha convertit en un centre de vida important per a la comunitat local. El negoci aviat es trobarà en el llindar de la insolvència i la relació de la Jola i el Wiesiek es posarà a proba. Una història que mostra com davant d’un desastre imminent, la creativitat i la força no tenen límits.

Dijous
18
mai
Des de
3 €
Finalitzat

Activitats relacionades

Las buenas compañías
Cicle Gaudí
dg. 15.10.23 | 18:00 h
Auditori de l'Ateneu
Cinema
Lyra
Docs del Mes
dj. 26.10.23 | 20:00 h
Auditori de l'Ateneu
Cinema
Bailar la locura
Granés Fundació
ds. 04.11.23 | 18:00 h
Auditori de l'Ateneu
Cinema
Neu i Els arbres màgics
Cicle de Cinema Familiar
dg. 05.11.23 | 17:00 h
Auditori de l'Ateneu
Cinema Activitats infantils i/o familiars
Els encantats
Cicle Gaudí
dv. 17.11.23 | 20:00 h
Auditori de l'Ateneu
Cinema
Adéu, estimats haters
El Documental del Mes
dj. 23.11.23 | 20:00 h
Auditori de l'Ateneu
Cinema