Las buenas compañías

Cicle Gaudí

Finalitzat
DURADA:  94 minuts
diumenge, 15 d’octubre | 18:00 h

Versió original en castellà

Compartir

Direcció: Sílvia Munt / Guió: Sílvia Munt i Jorge Gil Munarriz / Productora: En la Frontera Película, Irusoin, Oberon Media amb la coproducció de Manny Fils, La Fidèle Production (França) / Intèrprets: Alicia Falcó, Elena Tarrats, Itziar Ituño, Ainhoa Santamaría, María Cerezuela, Nagore Cenizo Arroyo, Heren de Lucas, Sara Barroeta, Mikel Laskurain, Iván Massagué, Mikel Tello, Miguel Garcés, Itziar Aizpuru, Garazi Urkola.

L’estiu del 1977 la Bea de setze anys decideix unir-se al grup de dones de Rentería que lluita per visibilitzar la causa feminista i aconseguir l’aprovació del dret a l’avortament. A mesura que passen els mesos teixirà una amistat molt especial amb la Miren, una noia una mica més gran que ella, i de bona família. El compromís polític i la relació amb la Miren convertiran aquell estiu en una etapa que marcarà un abans i un després a la vida de la Bea.

SERVEI D'AUDIODESCRIPCIONS a través de l'aplicació mòbil Audescmobile. Les audiodescripcions que es generen/s'han generat des de l'Acadèmia es fan/faran en català, les que ja estiguin a la plataforma o les incorpori la distribuïdora, segurament seran en llengua castellana. 

Aquesta acció ha estat possible gràcies a un acord signat amb l'ONCE, que permet pujar les audiodescripcions que no estiguin a la plataforma, i a una subvenció de la Generalitat que ens ha permès generar les audiodescripcions de les pel·lícules que no en tenien. Des del Cicle Gaudí apostem fermament pels drets culturals i ens esforcem perquè cada dia el Cicle Gaudí sigui més accessible i arribi al màxim nombre de persones possible. 

Recomanada per a majors de 12 anys

Diumenge
15
oct
Des de
4.5 €
Finalitzat

Activitats relacionades

2023
Bablinga - Wallay
FICAC - Festival Itinerant de Cinemes Africans de Catalunya
dj. 30.11.23 | 20:00 h
Auditori de l'Ateneu
Cinema
Un cel de plom
Cicle Gaudí
dv. 01.12.23 | 20:00 h
Auditori de l'Ateneu
Cinema
Operació Pare Noel
Cicle de Cinema Familiar
ds. 02.12.23 | 17:00 h
Auditori de l'Ateneu
Cinema Activitats infantils i/o familiars
2023
Manoliño Nguema
FICAC - Festival Itinerant de Cinemes Africans de Catalunya
dg. 10.12.23 | 17:00 h
Auditori de l'Ateneu
Cinema
Nosaltres l'endemà
El Documental del Mes
dj. 14.12.23 | 20:00 h
Auditori de l'Ateneu
Cinema