Els encantats

Cicle Gaudí

Finalitzat
2023
divendres, 17 de novembre | 20:00 h
Durada: 108 minuts

Drama

Compartir

Director: Elena Trapé / Repartiment: Laia Costa, Daniel Pérez Prada, Ainara Elejalde, Aina Clotet i Pep Cruz

Després de la seva separació, la Irene s'enfronta per primera vegada a l'absència de la seva filla petita, que està passant uns dies amb el seu pare. Incapaç d'adaptar-se a aquesta realitat, decideix viatjar a un poble del Pirineu català on té una casa, buscant recuperar la calma que fa temps que ha perdut. Però el poble, l'acabarà forçant a enfrontar-se a les seves pors.

SERVEI D'AUDIODESCRIPCIONS a través de l'aplicació mòbil Audescmobile. Les audiodescripcions que es generen/s'han generat des de l'Acadèmia es fan/faran en català, les que ja estiguin a la plataforma o les incorpori la distribuïdora, segurament seran en llengua castellana. 

Aquesta acció ha estat possible gràcies a un acord signat amb l'ONCE, que permet pujar les audiodescripcions que no estiguin a la plataforma, i a una subvenció de la Generalitat que ens ha permès generar les audiodescripcions de les pel·lícules que no en tenien. Des del Cicle Gaudí apostem fermament pels drets culturals i ens esforcem perquè cada dia el Cicle Gaudí sigui més accessible i arribi al màxim nombre de persones possible. 

Divendres
17
nov
Des de
4.5 €
Finalitzat