Millorem el món a través de la música

Amb Paco Viciana i Marc Grabulosa

Finalitzat
2023
diumenge, 26 de novembre | 18:00 h
Compartir

La música, diuen, és un llenguatge universal. La música enalteix l’ànima, alegre els cors i  mou els nostres cossos al seu ritme. La música apropa persones, agermana cultures, atansa realitats, estreny vincles...

La música millora les persones, millora el món.

Banyoles Solidària, ONGDdel Pla de l’Estany, entre altres coses, treballa per millorar la vida dels germans de Condega (Nicaragua), Segundo Montes (El Salvador) i Kerewan i Sare Yewtou (Gàmbia). És per aquesta raó que organitza actes amb la finalitat de recaptar fons per les causes que convenen més a les comunitats germanes.

Aquestes ajudes que s’envien donen resposta a diferents temes de vital importància: assistència mèdica i escolar a nens i nenes amb altres capacitats, compra de materials escolars, subvencions per edificacions escolars, menjadors socials i cases comunals, ajudes per dignificar el treball de les dones als horts comunitaris, compra d’eines i maquinàries agrícoles...

Aquesta vegada s’organitza un concert d’en Paco Viciana, persona compromesa en causes solidàries i que ja ens ha ofert el seu art en altres ocasions.

Paco Viciana, pianista i compositor,oferirà l’espectacle La llum dins l’aigua.

I ens fa molta il·lusió comptar també amb la presència del jove músic Marc Grabulosa, guitarrista, cantant i gran col·laborador en tasques comunitàries.

Diumenge
26
nov
Des de
12 €
Finalitzat