Els ocells

La Calòrica

Finalitzat
divendres, 12 d’abril | 20:00 h
Durada: 90 minuts
Compartir

Dramatúrgia: Joan Yago  / Direcció: Israel Solà / Escenografia, vestuari i il·luminació: Albert Pascual / Espai sonor: Guillem Rodríguez amb la col·laboració d'Arnau Vallvé / Caracterització: Anna Rosillo / Construcció d’escenografia: La Forja del Vallès i La Calòrica / Confecció de vestuari: Albert Pascual / Maquinista: Pere Sànchez / Intèrprets: Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Marc Rius / Pep Ambròs. 

El jove empresari Pisteter i la seva companya Evèlpides no poden tornar a casa. Tampoc se'ls acudeix cap altre lloc on puguin anar a viure la vida còmoda, relaxada i lliure d’impostos que anhelen. La trobada accidental amb un innocent puput els portarà a plantejar-se un canvi d’estratègia: i si renunciessin a la seva condició humana i es convertissin en ocells? O encara més: i si convencessin les aus del món per crear una nova societat basada en els principis fonamentals d’Individu, Propietat i Competència?

L'empresa no serà senzilla. Caldrà convèncer les masses amb un relat sòlid i apassionat, caldrà negociar amb vells poders que habiten el món des del principi dels temps - i que potser no estan disposats a que res canviï-, caldrà combatre amb mà de ferro la dissidència i, fins i tot, tenir una conversa cara a cara amb la Democràcia i el Capitalisme.

Divendres
12
abr
Des de
18 €
Finalitzat
Activitats relacionades
2024
7 de 7
Sardanes
dj. 11.07.24 | 21:00 h
Altres activitats Música Teatre i dansa
2024
7 de 7
Sardanes
Del dj. 18.07.24 al dj. 08.08.24 | 21:00 h
Altres activitats Música Teatre i dansa