"Tan a prop" i "Picnic on the Moon"

Espectacles en el marc del Dia Internacional de la Dansa

Suspès
dissabte, 27 d’abril | 12:00 h

ESPECTACLES AJORNATS PER PREVISIÓ DE PLUJA

Els espectacles es duran a terme el dimarts 10 de desembre, en el marc de la Festa de la Presentació de la Programació de CulturaBanyoles.

 

 

Compartir

Júlia Godino i Alexa Moya presentaran dues peces de dansa. Dues propostes delicades que aniran acompanyades per una peça a càrrec dels alumnes de T5 - Cos de l'Aula de Teatre.

Tan a prop

Concepte i creació original: Col·lectiu Llego Tarde / Creació, direcció i interpretació: Júlia Godino i Alexa Moya / Escultura i espai escènic: Xim I. Rabassa / Espai sonor: Adrià Girona / Espai lumínic: Lucas Tornero / Producció i distribució: Júlia Godino i Alexa Moya / Projecte impulsat per: Kena Rodríguez Kuhn i Gemma Roura

Tan a prop és un encontre íntim que passa per moments molt diferents que reflecteixen la complexitat de les relacions humanes: transiten la vulnerabilitat i la fortalesa que radica en estar present amb l’altre, reconèixer el seu cos, aprendre a utilitzar-lo, adonar-se que el necessita per no caure. Hi està present el pes, la fatiga, la resistència en relació amb l’altre, a la diferència, i la dolçor de saber-se sostingut, cuidat, acompanyat.

Espectacle sense text recomanat per a majors de 12 anys.

15 minuts

Picnic on the Moon

Direcció, creació i interpretació: Alexa Moya Panksep i Júlia Godino Llorens / Espai escènic i dramatúrgia: Júlia Godino i Alexa Moya / Col·laboració amb: The Blackyard Collective / Disseny d’il·luminació: Alexa Moya Panksep i Júlia Godino Llorens amb la col·laboració de Llorenç Parra

Picnic on the Moon té com a punt de partida una imatge. És el “tableau vivant’’ de dos individus al Sud de França passant la tarda al parc, gaudint d’un pícnic sota el sol amb una suau brisa que acaricia els seus cabells. Què passaria si de cop i volta s’adonessin que el sol en realitat és una bombeta i que aquella agradable brisa prové d’un ventilador? La peça explora el contrast entre la realitat aparentment perfecta amb un interior desert, un espai en el qual la línia divisòria entre realitat i falsedat s’ha difuminat.

Espectacle sense text recomanat per a majors de 13 anys.

13 minuts

Dissabte
27
abr
12:00 h
 
Suspès
Activitats relacionades
Benvinguts a la companyia BANYOLI-AIR
Alumnes TSèniors
Del dj. 23.05.24 al dv. 24.05.24 | 19:00 h
La Factoria d'Arts Escèniques
Teatre i dansa
La vida és un teatre
Alumnes de T4 setmanal
Del dj. 23.05.24 al ds. 25.05.24
La Factoria d'Arts Escèniques
Teatre i dansa
Rèmora
TAdults - B
Del dj. 23.05.24 al dv. 24.05.24
La Factoria d'Arts Escèniques
Teatre i dansa
Els personatges de Shakespeare
T5 - Text
Del dv. 24.05.24 al ds. 25.05.24
La Factoria d'Arts Escèniques
Teatre i dansa
Monòlegs
TAdults A
Del dv. 24.05.24 al ds. 25.05.24
La Factoria d'Arts Escèniques
Teatre i dansa
La casa habitada
T3 Dissabtes
ds. 25.05.24
La Factoria d'Arts Escèniques
Teatre i dansa