Cinc cèntims de creació local

La cuina: evolució fins a l'actualitat

dimarts, 4 de febrer | 20:00 h
Compartir

Parlarem de l'evolució de la cuina i els restaurants de Banyoles amb cuiners i cuineres dels restaurants Can Xabanet, Can Bernat, Les Estunes i La Carpa.

Moderadors: Ferran Vila i Jaume Vila

Dimarts
04
feb
Activitats relacionades
2024
Cicle "L'art i l'exili"
El concepte d'exili i èxode en els textos bíblics
dv. 31.01.25 | 19:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències
2024
Cinc cèntims de creació local
La cuina: projectes nous i inclusió
dt. 11.02.25 | 20:00 h
Xerrades i Conferències
2024
Què hi fem els de Banyoles a Sant Aniol d'Aguja?
Dijous Culturals
dj. 13.02.25 | 17:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències
2024
Cinc cèntims de creació local
La pastisseria: evolució fins a l'actualitat
dt. 18.02.25 | 20:00 h
Auditori de l'Ateneu
Xerrades i Conferències
2024
Cinc cèntims de creació local
Gastronomia i cuina: actualitat i futur
dt. 25.02.25 | 20:00 h
Auditori de l'Ateneu
Xerrades i Conferències
2024
Cicle "L'art i l'exili"
Teoria de l'èxode polític en el segle XXI
dj. 27.02.25 | 19:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències