Cinc cèntims de creació local

La cuina: evolució fins a l'actualitat

Finalitzat
dimarts, 4 de febrer | 20:00 h
Compartir

Parlarem de l'evolució de la cuina i els restaurants de Banyoles amb cuiners i cuineres dels restaurants Can Xabanet, Can Bernat, Les Estunes i La Carpa.

Moderadors: Ferran Vila i Jaume Vila

Dimarts
04
feb
Finalitzat
Activitats relacionades
2024
Cinc cèntims de creació local
Gastronomia i cuina: actualitat i futur
dt. 25.02.25 | 20:00 h
Auditori de l'Ateneu
Xerrades i Conferències
2024
Cicle "L'art i l'exili"
Teoria de l'èxode polític en el segle XXI
dj. 27.02.25 | 19:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències
2024
Espigoladors, lluitem per l'aprofitament alimentari i el dret a la alimentació
Dijous Culturals
dj. 13.03.25 | 17:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències
2024
Cicle "L'art i l'exili"
Èxodes fundacionals en la mitologia clàssica
dv. 28.03.25 | 19:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències
2024
Què hi ha darrera el batec?
Dijous Culturals
dj. 10.04.25 | 17:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències
2024
Cicle "L'art i l'exili"
La dispersió del patrimoni medieval català
dv. 25.04.25 | 19:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències