Cinc cèntims de creació local

La pastisseria: evolució fins a l'actualitat

Gratuït
dimarts, 18 de febrer | 20:00 h
Compartir

Parlarem de l'evolució de la pastisseria i dels nous conceptes i diferents maneres de treballar amb Miquel Boix, familiar de la Confiteria Boix, Xavier Garriga, familiar de la pastisseria Boadella i amb les pastisseres de les pastisseries La Sal i La Menuda.

Moderadors: Jaume Vila i Ramon Ferrer

Dimarts
18
feb
Activitats relacionades
2024
Cicle "L'art i l'exili"
El concepte d'exili i èxode en els textos bíblics
dv. 31.01.25 | 19:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències
2024
Cinc cèntims de creació local
La cuina: evolució fins a l'actualitat
dt. 04.02.25 | 20:00 h
Auditori de l'Ateneu
Xerrades i Conferències
2024
Cinc cèntims de creació local
La cuina: projectes nous i inclusió
dt. 11.02.25 | 20:00 h
Xerrades i Conferències
2024
Què hi fem els de Banyoles a Sant Aniol d'Aguja?
Dijous Culturals
dj. 13.02.25 | 17:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències
2024
Cinc cèntims de creació local
Gastronomia i cuina: actualitat i futur
dt. 25.02.25 | 20:00 h
Auditori de l'Ateneu
Xerrades i Conferències
2024
Cicle "L'art i l'exili"
Teoria de l'èxode polític en el segle XXI
dj. 27.02.25 | 19:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències