Cinc cèntims de creació local

La pastisseria: evolució fins a l'actualitat

Finalitzat
dimarts 18 de febrer | 20:00 h
Compartir

Parlarem de l'evolució de la pastisseria i dels nous conceptes i diferents maneres de treballar amb Miquel Boix, familiar de la Confiteria Boix, Xavier Garriga, familiar de la pastisseria Boadella i amb les pastisseres de les pastisseries La Sal i La Menuda.

Moderadors: Jaume Vila i Ramon Ferrer

Dimarts
18
feb
Gratuït
Finalitzat
Activitats relacionades
2025
Infants i dol: com poder acompanyar-los com a família
Dijous Culturals
dj. 05.06.25 | 17:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències
2025
XII FUNDUS. Jornades sobre el món rural d'època romana
Els espais residencials de les vil·les i altres establiments rurals d'època romana
Del dj. 12.06.25 al dv. 13.06.25
Museu Darder
Altres activitats Xerrades i Conferències
2025
Mecànica quàntica: els inicis i punts clau
Tardes de Ciència
ds. 14.06.25 | 19:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències
2025
Cicle "L'art i l'exili"
La dona arbre. Fenora i Carner i els Jocs Florals de París, 1948
dj. 19.06.25 | 19:00 h
Xerrades i Conferències
2025
1714, esplendor i mort de la cuina catalana
A càrrec de Jaume Fàbrega
dv. 12.09.25 | 19:00 h
Xerrades i Conferències